Plastic verzendtassen

verzendzak rebelsport

Naast de welbekende plastic verzendzakken verkopen wij ook plastic verzendtassen. De tassen hebben aan de bovenkant een handvat en zijn zo gemakkelijk te dragen. De verzendtassen zijn vanaf 5.000 stuks te bedrukken.

De binnenkant van de plastic verzendtassen is zwart of donkergrijs. Hierdoor is het niet te zien wat er in de tassen verpakt zit. Bij de verzendtassen zit de sluitstrip aan de onderkant van de tas. De tassen zijn te verkrijgen met een enkele of dubbele sluitstrip. De dubbele sluitstrip is erg geschikt voor als klanten ook artikelen terug kunnen sturen naar jouw bedrijf. Ze kunnen de artikelen dan in dezelfde tas terug sturen.

De verzendtassen zijn vanaf 5.000 stuks in verschillende kleuren en maten te bestellen. Voor meer informatie over de verschillende kleuren en afmetingen kun je contact met ons opnemen. Dit kan via  info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur een berichtje via de chat.
Voor de bedrukte plastic verzendtassen geldt een onder/overlevering van 10%. Bestel je bijvoorbeeld 5.000 stuks maar krijg je door overlevering 10% extra geleverd dan worden hier ook kosten voor gerekend.

Verzendzak of tas?

Verzendzakken- en tassen zijn toch hetzelfde? Nee.. Net als de verzendtassen zijn de verzendzakken te verkrijgen in verschillende afmetingen. Daarnaast heb je de keuze uit de diktes 60my en 70 my. De verzendtassen hebben een handvat, dit hebben de zakken niet. Bij de verzendzakken zit de sluitstrip bovenaan en bij de verzendtassen zit deze onderaan. Beiden zijn te verkrijgen met enkele of dubbele sluitstrip. De verzendtassen zijn alleen bedrukt te verkrijgen van de verzendzakken hebben we ook onbedrukte varianten op de Rotimshop staan

Materiaal

De plastic verzendtassen zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes: 60my of 70 my. Naast de dikte van de tas kan je kiezen voor verschillende maten.

Levertijd bedrukte verzendtassen

De levertijd van de bedrukte verzendtassen bedraagt ongeveer 5 tot 6 weken. Eerst moet de proefdruk worden goedgekeurd en de betaling zijn ontvangen. Vervolgens wordt de productie van de bedrukte verzendtassen gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 5 tot 6 weken voor jouw bestelling bij ons binnen is.

Voor beschermd en makkelijk versturen combineer met …

Noppenfolie

NOPPENFOLIE

vloeipapier met stippen

ONBEDRUKT VLOEIPAPIER

verzenddozen

BEDRUKTE VERZENDDOZEN

Bedrukte plastic verzendtassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in