Plastic verzendzakken

bedrukte verzendzak

Ben jij voor jouw webshop nog op zoek naar (on) bedrukte plastic verzendzakken? Dan ben je bij Rotim Verpakkingen aan het juiste adres. Wij bieden jou een breed assortiment aan bedrukte en onbedrukte verzendzakken. Bedrukt worden de verzendzakken geleverd vanaf 5.000 stuks en onbedrukt zijn ze te bestellen per 100 stuks.

Bedrukte plastic verzendzakken

Wil jij jouw klanten een uniek product opsturen? Kies dan voor het bedrukken van de plastic verzendzakken. Het pakketje valt op de mat en jouw klant weet gelijk waar het vandaan komt. Ook kan het bedrukken van verzendzakken meehelpen aan het creëren van een grotere naamsbekendheid. Wanneer jouw klanten bijvoorbeeld het pakketje op gaat halen bij een pakketpunt, loop je hiermee over straat. Anderen zien dit en raken nieuwsgierig. Een relatief goedkope manier van reclame maken.
De plastic verzendzakken kunnen worden geleverd in 2 diktes: 60my en 70my. De dikte bepaalt de stevigheid van de verzendzakken. Naast de keuze uit verschillende diktes heb je ook de keuze uit twee soorten sluitstrips. Namelijk de enkele- en dubbele strip. De dubbele strip is erg geschikt als jouw klanten de bestelde artikelen retour kunnen sturen. Jij plakt de zak met een strip dicht en wanneer de klant de zak retour stuurt gebruikt hij of zij de twee strip op de verzendzak. De binnenkant van de verzendzakken zijn donkergrijs of zwart. Dit is om te voorkomen dat mensen door de zak heen kunnen kijken.

Levertijd bedrukte plastic verzendzakken

De levertijd van de bedrukte plastic verzendzakken bedraagt ongeveer 5 tot 6 weken. Nadat de drukproef is goedgekeurd en de aanbetaling is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 5 tot 6 weken voor de bestelling binnen is.

Onbedrukte plastic verzendzakken

Naast bedrukte verzendzakken verkopen we ook onbedrukte verzendzakken. Deze verkopen we via de Rotimshop. In de Rotimshop vindt je drie soorten verzendzakken: verzendzakken met dubbele plakstrip, verzendzakken budget met enkele plakstrip en verzendzakken met enkele plakstrip. Alle drie de varianten worden per 100 stuks verkocht. De budget verzendzakken hebben een dikte van 60my en zijn hiermee de dunste verzendzakken die wij aanbieden. Ook deze verzendzakken zijn van binnen donkergrijs of zwart gekleurd zodat mensen er van buitenaf niet in kunnen kijken. De verzendzakken zijn te verkrijgen in verschillende formaten.

Levertijd onbedrukte plastic verzendzakken

De levertijd van de onbedrukte plastic verzendzakken is een stuk korter als die van de bedrukte verzendzakken. Wanneer je het artikel op een werkdag vóór 15 uur besteld wordt deze diezelfde dag nog verzonden.
Voor vragen over de bedrukte en onbedrukte plastic verzendzakken kan je contact met ons opnemen via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat.

Verzendzakken of verzendtassen

Naast de verzendzakken hebben we ook verzendtassen in ons assortiment. Het verschil tussen beiden is dat de verzendtassen een handvat hebben en een plaksluiting aan de onderkant van de tas

Voor beschermd en makkelijk versturen combineer met …

Noppenfolie

NOPPENFOLIE

vloeipapier tea maestro

BEDRUKT VLOEIPAPIER

verzenddozen

BEDRUKTE VERZENDDOZEN

Plastic verzendzakken koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in