Papieren cadeauzakken

papieren cadeauzakken

MOGELIJK LINTSLUITING

papieren cadeauzakken

EXTRA STEVIG PAPIER

cadeauzak kriskras

MET LAMINAAT EN PLAKSTRIP

CADEAUZAKJE MUSTHAVES

MET SIER-SLUITLINT

Waarom het jezelf moeilijk maken als het makkelijk kan. En helemaal als dat makkelijk er ook nog eens mooi uitziet. Met de papieren cadeauzakken die je bij Rotim Verpakkingen kunt bestellen, kun je op een mooie en makkelijke manier je producten inpakken. De papieren cadeauzakken zijn bedrukt en onbedrukt te bestellen. Hierboven zie je enkele voorbeelden van de bedrukte variant.

Waarom cadeauzakken?

De cadeauzakjes zijn een leuke vervanger voor de draagtassen. De zakjes zijn via de Rotimshop te koop in verschillende standaard maten en kleuren. Naast de standaard artikelen kan je bij ons ook kiezen voor gepersonaliseerde cadeauzakjes. De bedrukte variant is verkrijgbaar in vele maten.

Bedrukte cadeauzakken

Wil jij jouw klanten hun aankopen meegeven in gepersonaliseerde cadeauzakken? Kies er dan voor om de zakken te laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw eigen logo. De zakjes zijn te bedrukken in 1 tot en met 4 kleuren. Het bedrukken van de zakjes gaat vanaf 250 stuks. De zakken zijn te verkrijgen in het groot en in het klein. De gestreepte cadeauzakken van de bovenstaande afbeelding hebben bijvoorbeeld een afmeting van 32+9×41 cm en zoals op de afbeelding te zien is zijn van stevig papier gemaakt zodat ze kunnen staan.  Ze zijn dus niet allen geschikt voor bijvoorbeeld kleine artikelen als sieraden maar ook voor kledingstukken. Naast de vrije keuze van de opmaak kan je er ook voor kiezen om een plakstrip toe te voegen aan de zakken.

Levertijd bedrukte cadeauzakken

De levertijd van de bedrukte cadeauzakken bedraagt ongeveer 3 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd en de aanbetaling binnen is, wordt de productie van jou artikelen gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 3 weken voor jouw bestelling bij ons binnen is.

Heb je nog vragen over de mogelijkheden m.b.t. het bedrukken van de cadeauzakken? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat.

Onbedrukte cadeauzakjes

Ben je gewoon op zoek naar cadeauzakjes zonder opdruk in een effen kleur? Dan kan je terecht bij de Rotimshop. In de Rotimshop bieden wij jou de kleuren goud, rood, zilver en zwart. De zakjes zijn te verkrijgen in de volgende maten: 7x13cm, 10x16cm, 12x19cm en 17,5x25cm. De zakjes zijn dus geschikt voor meerdere producten.

Levertijd onbedrukte cadeauzakjes

Wanneer je jouw bestelling doordeweeks vóór 15 uur plaatst wordt deze diezelfde dag nog opgehaald door de pakketdienst.

Inpakken

Natuurlijk kun je ook je producten met gewoon inpakpapier inpakken. Ook daarvoor kun je terecht bij Rotim Verpakkingen. Bij ons kun je standaard bedrukt cadeaupapier kopen en kun je je cadeaupapier laten bedrukken met je eigen logo of afbeelding

Om het feestelijk te verpakken…..

vloeipapier zebra print

ONBEDRUKT VLOEIPAPIER

doos met deksel

DOOS MET DEKSEL

etiketten

BEDRUKTE ETIKETTEN

Cadeauzakjes koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in