Papieren fourniturenzakjes

Papieren fourniturenzakjes

Fourniturenzakjes zijn papieren zakjes die veelal worden gebruikt voor bijvoorbeeld kaarten, bijouterie en souvenirs. Maar ze kunnen natuurlijk ook voor het verpakken van andere materialen worden gebruikt. Denk hieraan het bestek in een restaurant, zie hiernaast op 1 van de foto’s. De papieren fourniturenzakjes worden gemaakt van 40 grams natron of gebleekt kraft. Naast de kleine formaten verkopen we ook grote maten waar bijvoorbeeld een A4 vel of een tijdschrift in past. De papieren zakjes zijn, zoals eerder vermeldt, geschikt voor verschillende producten en vinden dus ook binnen jouw onderneming een plekje!

Bedrukte fourniturenzakjes

Wil je de fourniturenzakjes laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam? Dat kan bij Rotim verpakkingen al vanaf 10.000 stuks. Wanneer je kiest voor je eigen logo of ontwerp op een fourniturenzakje geef je de zakjes een persoonlijke uitstraling en krijgen jouw klanten een uniek product mee naar huis. Bij het bedrukken van de zakjes heb je de keuze uit wit of bruin als ondergrond. De zakjes zijn met 1 of 2 kleuren te bedrukken. Naast het aantal kleuren kan je ook het percentage bedrukking kiezen. Voor meer informatie over het bedrukken van fourniturenzakjes neem contact op met info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Levertijd bedrukte fourniturenzakjes

De levertijd van de bedrukte fourniturenzakjes bedraagt ongeveer 8 weken. Nadat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 6-8 weken voor de bestelling binnen is.

Onbedrukte fourniturenzakjes

Naast bedrukte fourniturenzakjes heb je bij ons uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor onbedrukte fourniturenzakjes. Voor de onbedrukte artikelen kan je terecht bij www.rotimshop.nl. We verkopen de zakjes in de kleuren: zwart, bruin, antiek groen, antiek rood, antiek blauw en wit. Net als bij de bedrukte zakjes verkopen we de onbedrukte variant ook in verschillende maten. Zo is er voor iedere onderneming wel wat te vinden.

Levertijd onbedrukte fourniturenzakjes

Wanneer je de onbedrukte zakjes op een werkdag vóór 15 uur besteld via www.rotimshop.nl wordt deze diezelfde dag al opgehaald door de pakketdienst en, als alles volgens schema verloopt, de volgende werkdag al bij je afgeleverd.

Om het compleet te maken, zijn de volgende producten misschien wel leuk

vloeipapier tea maestro

BEDRUKT VLOEIPAPIER

pop-up doos

POP-UP DOZEN

papieren-tassen-web

ONBEDRUKTE PAPIEREN TASSEN

Fourniturenzakjes koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in